Over ons

Leaders 4Business is een onafhankelijk platform en onderdeel van Nederland 4Business. Leaders 4Business wordt geleid door Mari Carmen Oudendijk en Karen Jansen.

 webIMG 2471 logo

     

 

Mari Carmen Oudendijk
Grote en kleine bedrijven weten Mari Carmen te vinden als freelance dagvoorzitter of gespreksleider. Daarnaast is ze als actief presentator voor landelijke en regionale radio en tv. Haar netwerk bestaat uit een grote groep ondernemers en (oud) sporters die zij heeft leren kennen tijdens haar presentatie-klussen.

Mari Carmen komt uit Almelo en studeerde aan de ALO in Groningen. Tijdens haar studie startte zij met de presentatie voor verschillende programma's bij RTV Noord. Na haar studie streek ze neer in Amsterdam waar ze voor diverse zenders, zoals Canal+, RTL, Wimbledon en BVN,  (sport) programma’s presenteerde.


 webIMG 2476 logo 3         

Karen Jansen
Sinds januari 2010 is Karen eigenaar van Utrecht 4Business; een actief netwerkplatform voor zelfstandig ondernemers en directeuren in de regio Utrecht. Focus op het MKB, maar ook grote(re) bedrijven weten haar te vinden. Om die ondernemers en directeuren beter te bedienen, is Leaders 4Business ontwikkeld.

Karen is geboren in Ommen en studeerde Communicatie in Eindhoven en Utrecht. Karen is, na haar studie, gestart als marketeer bij een grote bank. Na haar wereldreis in 2002 lonkte de reisbranche. Na acht jaar, in diverse sales- en marketingfuncties, heeft zij de reisbranche verlaten om als zelfstandige aan de slag te gaan.Leaders4Business - temp

De grootste roem in het leven ligt niet, in nooit vallen, maar telkens weer opstaan.

Nelson Mandela

Aanmelden evenement

 1. Ik wil me graag aanmelden voor onderstaand(e) evenement(en):
  Ongeldige invoer
 2. Bedrijfsnaam:(*)
  Ongeldige invoer
 3. Voornaam(*)
  Ongeldige invoer
 4. Achternaam(*)
  Ongeldige invoer
 5. Adres(*)
  Ongeldige invoer
 6. Postcode (*)
  Ongeldige invoer
 7. Woonplaats(*)
  Ongeldige invoer
 8. E-mailadres(*)
  Ongeldige invoer
 9. Telefoonnummer(*)
  Ongeldige invoer
 10. Kortingscode
  Ongeldige invoer

Foto's

Meer artikelen...

Deelnemers

securitas stantonius welkom